Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini mescidde görmek

Rüyada kendini mescidde görmek

Rüyada kendini mescidde görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kendini mescidde gördüyseniz:

  • İlişkiler size ek sorumluluklar getirebilir.

Rüyada mescide gitmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada mescitten çıkmak aile içinde geçiminin zorlaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescidde bulunmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, bazı kayıplar olabileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil mescit görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, üzüntülerinin biteceğine işarettir.

Rüyada mescidde olmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işarettir.

Rüyada mescid aramak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada mescidi nebeviyi görmek canlanacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments