Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mescitte görmek

Rüyada mescitte görmek

Rüyada mescitte görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rahatının bozulacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada mescitte gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı aktif tutmanız zaman içinde kazançlara neden olabilir.

Rüyada mescitte görmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mescidi haramda namaz kılmak eğitim konusunda bir adım atılacağına, kazançlı bir adım atılacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Rüyada mescidi nebevide namaz kılmak hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sıkıntılarının geçeceğine, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mescidi nebeviyi görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına rivayet eder.

Rüyada mescidi nebevi namaz kılmak önemli kişi haline geleceğine, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine işaret eder.

Rüyada mescidde yemek yemek sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuba mescidini görmek yüzünün güleceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada mescidde uyumak eşlerin muhabbetinin artacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments