Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğe çıkmak

Rüyada göğe çıkmak

Rüyada göğe çıkmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, şöhret ve itibar kazanacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına, güvensizlik duymaya, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, her anlamda güçleneceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına yorulur.

Rüyada göğe çıkmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Rüyada göğe çıkmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle göğe çıkmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta rivayet eder.

Rüyada asansörle göklere çıkmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yaptığı işte sivrileceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada göklere çıkmak ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada asansörle göğe çıkmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğsünden kan geldiğini görmek günah işlemekten korunacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden süt aktığını görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına alamet eder.

Rüyada göğsünden süt gelmesi ve bebek emzirmek zor zamanların biteceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, ticaret hayatına atılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments