Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyans takıldığını görmek

Rüyada alyans takıldığını görmek

Rüyada alyans takıldığını görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, süzüleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada alyans takıldığını gördüyseniz:

  • Aileniz ya da akrabalarınızla biraz daha ilgi gösterip onlara zaman ayırabilirseniz, iç huzuru da yakalayabilirsiniz.

Rüyada alyans takıldığını görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, verimli olacak işler yapacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına işarettir.

Rüyada ağa takılmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, iş yeri sahibi olacağına işarettir.

Rüyada parmağına yüzük takıldığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada düğünde takı takıldığını görmek sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taç takıldığını görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, dertlerin dermanının bulunacağına işaret eder.

Rüyada merdivene takılmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, keyfin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments