Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden çıkarken görmek

Rüyada merdivenden çıkarken görmek

Rüyada merdivenden çıkarken görmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Rüyada merdivenden çıkarken gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkarken görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, elinin de bollaşacağına yorulur.

Rüyada merdiven çıkarken yorulmak sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Rüyada işten çıkarılacağını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, borçların gittikçe artacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments