Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işten çıkarılacağını görmek

Rüyada işten çıkarılacağını görmek

Rüyada işten çıkarılacağını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Rüyada işten çıkarılacağını gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Rüyada patron tarafından işten çıkarılmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, fakirlik yaşayacağına alamet eder.

Rüyada işten çıkarıldığı için ağlamak şan şöhret, itibar kazanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada yakının işten çıkarıldığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarının işten çıkarıldığını görmek huzurunu yerine getireceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin işten çıkarıldığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına işaret eder.

Rüyada işten çıkarılacağını görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşın işten çıkarıldığını görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments