Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven akıtmak

Rüyada merdiven akıtmak

Rüyada merdiven akıtmak kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven akıtmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler ani tepkiler vermenize ya da ani hareketlere neden olabilir.

Rüyada merdiven akıtmak hayatından nefret duygusunu atacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada zehir akıtmak onlarla birlikte hareket edeceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada iltihap akıtmak yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine alamet eder.

Rüyada su akıtmak insanlar tarafından tanınacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyu boşa akıtmak rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, bilakis malının çoğalacağına delalettir.

Rüyada irin akıtmak sorunlarının günden güne artacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Rüyada göz akı görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada balkon akıtmak iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments