Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehir akıtmak

Rüyada zehir akıtmak

Rüyada zehir akıtmak hayal kırıklığına uğratılacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, daha güzelleşeceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zehir akıtmak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz maddi açıdan yararlı olabilir.

Rüyada zehir akıtmak gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kanını akıtmak seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Rüyada cerahat akıtmak çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın akıp gittiğini görmek hayırlı kapıların açılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yılan öldürüp kanını akıtmak işlerinde yeni bir sayfa açacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Rüyada göz akı görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan zehri akıtmak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada irin akıtmak yeni işlere gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, hayatının adeta cennete döneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments