Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslan kavgası görmek

Rüyada aslan kavgası görmek

Rüyada aslan kavgası görmek tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kavgası gördüyseniz:

  • Denediğiniz bazı şeylerin sonuç vermediğini görebilirsiniz.

Rüyada aslanla kavga etmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada aslan kavgası görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanlarla kavga etmek esenliğe ve feraha kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada aslanların kavgasını görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi olarak zorlansa da yavaş yavaş her şeyi yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek işlerine bereket geleceğine, ona kol kanat gereceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına delalet eder.

Rüyada aslanı kovalamak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Rüyada aslanın kendini kovaladığını görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalettir.

Rüyada sürü halinde aslan görmek hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments