Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memeden gelen sütü içmek

Rüyada memeden gelen sütü içmek

Rüyada memeden gelen sütü içmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kendisini geliştireceğine yorulur.

Rüyada memeden gelen sütü içmek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada memeden gelen sütü içmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada kendi memesinden süt içmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek memesinden süt içmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine işaret eder.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca rivayet eder.

Rüyada kadının memesinden süt içmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt içmek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine alamet eder.

Rüyada istemeye gelenleri görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine inanılır.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments