Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesinden süt içmek

Rüyada kendi memesinden süt içmek

Rüyada kendi memesinden süt içmek tartışmaların kavgaya döneceğine, yeni işler alacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendi memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Öğrenebilmek için denemeniz gerekiyor.

Rüyada memeden gelen sütü içmek mutlu günler göreceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadının memesinden süt içmek çok dikkat çekeceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada inek memesinden süt içmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine işaret eder.

Rüyada kadın memesinden süt içmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi memesinden süt içmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, yalan söylemeye, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada ineğin memesinden süt içmek tatsızlık olacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden süt vermek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments