Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını görmek yalnız kalınacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin köpeği ısırdığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada bacağı köpek ısırmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını köpek ısırdığını görmek her geçen gün başarılarının artacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin birini ısırdığını görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, helal lokmalar yiyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını köpek ısırdığını görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada köpeğin elinden ısırdığını görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir köpeğin ısırdığını görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını köpek ısırdığını görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments