Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin sesini duymak

Rüyada annesinin sesini duymak

Rüyada annesinin sesini duymak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, kazancında artış olacağına, hayatından çıkaracağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin sesini duymak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan kişiler güven telkin etmiyor olabilir.

Rüyada ölmüş annemin sesini duymak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ölen annesinin sesini duymak kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ölen annenin sesini duymak kararlar alacağına, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine inanılır.

Rüyada annesinin sesini duymak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş annesinin sesini duymak işindeki bereketin de çoğalacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada anne sesi duymak kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, başarısız olacağına inanılır.

Rüyada ölmüş annenin sesini duymak kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne sesini duymak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments