Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek böylece kendine güveneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kiramen katibin meleklerini gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada kiramen katibin meleklerini görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, arabuluculuk yapılacağına delalettir.

Rüyada kiracı olmak hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, makam ve rızık sağlayacağına, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı kiraya vermek ne yöne gideceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kiracıdan para almak güzel bir döneme girileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sadatı kiram görmek satışların düşeceğine, küs arkadaşların barışacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kira görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına delalettir.

Rüyada kiralık araba görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kiracının taşındığını görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments