Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek görmek

Rüyada melek görmek

Rüyada melek görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada melek gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Rüyada melek çağırmak kısa zamanda çok yol alınacağına, onları tebrik edeceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meleklerden haber almak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada melek sesi duymak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada melekle öpüşmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide melek görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, bir beladan kurtulacağına delalettir.

Rüyada melek öldürmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada azrail meleği görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada siyah melek görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hasta ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments