Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın gölgesi görmek

Rüyada kadın gölgesi görmek

Rüyada kadın gölgesi görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın gölgesi gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada kadın gölgesi görmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada köpek gölgesi görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölgeye oturmak o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada ağaç gölgesi görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan gölgesi görmek kendisine gelemeyeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlik gölge görmek maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın gölgesinde oturmak maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, haksızlık edeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına işarettir.

Rüyada melek gölgesi görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments