Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölgede yürümek

Rüyada gölgede yürümek

Rüyada gölgede yürümek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına inanılır.

Rüyada gölgede yürümek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki insanların ya da gelişme gösteren olayların sabrınızı zorlayacak dereceye gelmesi sizi sıkıyor, baskı altında gibisiniz.

Rüyada gölgede yürümek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin gölgesini görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare gölgesi görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek gölgesi görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölge görmek sorunlarının günden güne azalacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın gölgesi görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, kurulu düzeninin olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine işaret eder.

Rüyada gölgede olmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, maddi anlamda feraha ermeye delalet eder.

Rüyada yılan gölgesi görmek elde bulunan imkânların artacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments