Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğüne çağırmak

Rüyada düğüne çağırmak

Rüyada düğüne çağırmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğüne çağırmak gördüyseniz:

  • Ev gereçleri almanız gerekebilir veya aile içinde yardım amaçlı sosyal ortaya çıkabilir.

Rüyada düğüne çağırmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada isim çağırmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi çağırmak sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ambulans çağırdığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun çağırmak gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine bağırıp çağırmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, rahatın kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini çağırmak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına alamet eder.

Rüyada ölü birinin çağırdığını görmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments