Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada melek azrail görmek

Rüyada melek azrail görmek

Rüyada melek azrail görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, mali olarak küçüleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işarettir.

Rüyada melek azrail gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın teklifini kabul ederek eğlenceli saatler geçirmeniz veya değişik konularla ilgilenmeniz olasıdır.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, geçim kaygısı duymayacağına işaret eder.

Rüyada melek gibi uçmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak o kapıyı kapatacağına, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, haksızlığa uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada camide melek görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına delalet eder.

Rüyada azrail meleği görmek çok başarılı olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Rüyada melekten korkmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık melek görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çaresiz kalacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine inanılır.

Rüyada meleği öpmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments