Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mektup göndermek

Rüyada mektup göndermek

Rüyada mektup göndermek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mektup göndermek gördüyseniz:

  • Konuşarak tepki vermek yerine, kendinizi hareketlerinizle ortaya koymalısınız.

Rüyada mektup göndermek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, gelirinin garanti olacağına delalettir.

Rüyada çiçek göndermek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulur.

Rüyada eşi askere göndermek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, yoğun stres altında kalacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını hacca göndermek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini askere göndermek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, kafa dağıtacağına alamet eder.

Rüyada eşini askere göndermek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, güç alacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini askere göndermek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments