Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mekik çekmek

Rüyada mekik çekmek

Rüyada mekik çekmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına yorulur.

Rüyada mekik çekmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada mekik çekmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına yorulur.

Rüyada uzay mekiği görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mekiğine binmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine yorulur.

Rüyada mekik oyası görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, böylelikle yüzünün güleceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada uzay mekiğine binmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada birinin kulağını çekmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, mevkie edineceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık dişi çekmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yönetici olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göze kırmızı sürme çekmek kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments