Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mekik oyası görmek

Rüyada mekik oyası görmek

Rüyada mekik oyası görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzgün ve hasta olacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, güzel bir hayatı olacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalettir.

Rüyada mekik oyası gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylar başınıza bela açabilir dikkatli olmalısınız.

Rüyada mekik oyası görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mekik çekmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada mekiğine binmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalettir.

Rüyada uzay mekiğine binmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzay mekiği görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada oya örneği görmek özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada oya işlediğini görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oya görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments