Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzay mekiğine binmek

Rüyada uzay mekiğine binmek

Rüyada uzay mekiğine binmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada uzay mekiğine binmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada uzay mekiğine binmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada uzay mekiği görmek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, sağlam bir kariyer edineceğine işarettir.

Rüyada mekiğine binmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada mekik çekmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mekik oyası görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada uzay gemisine binmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada uzaylılar tarafından kaçırıldığını görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada uzaylı istilası görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments