Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mekan değiştirmek

Rüyada mekan değiştirmek

Rüyada mekan değiştirmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, rahat şekilde geçineceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet eder.

Rüyada mekan değiştirmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Rüyada mekan değiştirmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mekan görmek karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ferah mekan görmek sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada içkili mekan görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada sürekli aynı mekanı görmek gönül sızılarının dineceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada aynı mekanı görmek haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalettir.

Rüyada lüks mekan görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar mekan görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments