Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dar mekan görmek

Rüyada dar mekan görmek

Rüyada dar mekan görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kendini toparlayamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalet eder.

Rüyada dar mekan gördüyseniz:

  • Yine aynı Astrolojik etkiler nedeniyle üzerinizde otorite sahibi olan kimselerle, iyi anlaşıp, onlardan istediğinizi alabilirsiniz.

Rüyada dar mekan görmek iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, başına türlü belalar geleceğine delalettir.

Rüyada ferah mekan görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz mekan görmek sevinç gözyaşları dökmeye, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mekan yatak görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük mekan görmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, diplomalarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihi mekan gezmek makamının ve ününün artacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Rüyada güzel mekan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir mekan görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments