Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mehdinin geldiğini görmek

Rüyada mehdinin geldiğini görmek

Rüyada mehdinin geldiğini görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Rüyada mehdinin geldiğini gördüyseniz:

  • Bir ilişki zaman içinde hayatınızda fark yaratabilir.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, makbul olmayan işler yapacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mehdi geldiğini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada imam mehdiyi görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada mehdi olduğunu görmek zafer ve zenginlik getireceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine işarettir.

Rüyada mehdiyi görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mehdinin geleceğini görmek işlerin ters gideceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments