Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mehdiyi görmek

Rüyada mehdiyi görmek

Rüyada mehdiyi görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mehdiyi gördüyseniz:

  • Biran önce rejime başlayın.

Rüyada mehdi duymak işlerin yakın zamanda bozulacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada mehdi olduğunu görmek bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mehdi görmek ruhunu güzelleştireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada mehdi olmak sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına alamet eder.

Rüyada mehdiyi görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mehdinin geldiğini görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, korkularının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine işarettir.

Rüyada kendini mehdi olarak görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments