Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada imam mehdiyi görmek

Rüyada imam mehdiyi görmek

Rüyada imam mehdiyi görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada imam mehdiyi gördüyseniz:

  • Eşitsizlikler göze batmaya başlayabilir.

Rüyada imam mehdiyi görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Rüyada mehdinin geldiğini duymak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına inanılır.

Rüyada mehdi görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına rivayet eder.

Rüyada mehdi olmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendini mehdi olarak görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mehdi duymak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet eder.

Rüyada mehdi aleyhisselamı görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mehdi olduğunu görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments