Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanı beslemek

Rüyada aslanı beslemek

Rüyada aslanı beslemek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek gördüyseniz:

  • Çeşitli girişimlerinizi ilgilendiren konularda esnek olmanız siz dahil konunun ilgilendirdiği herkes için çok iyi olabilir.

Rüyada evde aslan beslemek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalettir.

Rüyada aslan beslemek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, geniş geniş yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde aslan beslediğini görmek güzelliklere rast gelineceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada aslan beslediğini görmek kötü günlerinin biteceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanı beslemek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada evinde aslan beslemek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına inanılır.

Rüyada horoz beslemek insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada beslediğin köpeği görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments