Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunu görmek

Rüyada maymunu görmek

Rüyada maymunu görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, alım zorluğu yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymunu gördüyseniz:

  • Duygusal nedenlerle yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada maymunun ısırdığını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada yeni doğmuş maymun görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada maymuna benzemek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada maymun kovmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada maymun ailesi görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada maymunu öldürmek musibetlerin yaşanacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, maddi anlamda rahatlamaya işaret eder.

Rüyada maymun ve kedi görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun oynamak hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments