Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymuna benzemek

Rüyada maymuna benzemek

Rüyada maymuna benzemek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine inanılır.

Rüyada maymuna benzemek gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada maymuna benzemek ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ünlüye benzemek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Rüyada erkeğe benzemek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada domuza benzemek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birine benzemek maddi açıdan çok zorlanılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına inanılır.

Rüyada birine benzemek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada birine benzediğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına benzemek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments