Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun ısırdığını görmek

Rüyada maymunun ısırdığını görmek

Rüyada maymunun ısırdığını görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunun ısırdığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapabilirsiniz.

Rüyada maymunun ısırdığını görmek ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada fare ve maymun görmek tabiri caizse can bulacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına delalettir.

Rüyada maymun eti yemek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maymun eğitmek dertlerin başlayacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymun adam görmek yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla maymun görmek kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada maymunun oynadığını görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Rüyada maymun satın almak ele geçecek haram mal ve paraya, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments