Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun ailesi görmek

Rüyada maymun ailesi görmek

Rüyada maymun ailesi görmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, çok mutsuz olacağına, azap çektiğine delalettir.

Rüyada maymun ailesi gördüyseniz:

  • Üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Rüyada maymun ailesi görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada maymun ve at görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, kısmetlerinin açılacağına, evleneceğinize alamet eder.

Rüyada fare ve maymun görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada vahşi maymun görmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada maymun adam görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymundan kaçmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunu öldürmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin günden güne açılacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah maymun görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments