Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun oynamak

Rüyada maymun oynamak

Rüyada maymun oynamak kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada maymun oynamak gördüyseniz:

  • Kibarlığı elde bırakmadan geri çevirmeniz gerekebilir.

Rüyada maymunlarla oynamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Rüyada maymun oynamak işlerin büyük başarılar getireceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunla oynamak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına delalettir.

Rüyada maymunun işediğini görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ve maymun görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, günah ve suç işleyeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeni doğmuş maymun görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişi maymun görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su maymunu görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments