Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymun yakmak

Rüyada maymun yakmak

Rüyada maymun yakmak hastaysa şifa bulacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına tabir olunur.

Rüyada maymun yakmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada maymun yakmak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada birden fazla maymun görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada maymun heykeli görmek bedeninin de iyileşeceğine, yalnız kalınacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada köpek ve maymun görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz maymun görmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada maymun hediye almak yanlış kararlar vereceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kedi ve maymun görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada maymunu öpmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, çok zor duruma düşüleceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments