Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek ve maymun görmek

Rüyada köpek ve maymun görmek

Rüyada köpek ve maymun görmek günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, kişinin hayırlı yollara gireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına inanılır.

Rüyada köpek ve maymun gördüyseniz:

  • Bazı işlerinize veya planlarınıza müdahale eden kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kedi köpek maymun görmek başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zor zamanların sona ereceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işarettir.

Rüyada köpek ve maymun görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada maymun ve köpek görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada maymun heykeli görmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymuna muz vermek büyük miktarlarda para kazanılacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına inanılır.

Rüyada maymunla boğuşmak her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine rivayet eder.

Rüyada maymunu öldürmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymun olmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments