Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedi ve maymun görmek

Rüyada kedi ve maymun görmek

Rüyada kedi ve maymun görmek kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine, yılmayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada kedi ve maymun gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada kedi maymun görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi köpek maymun görmek hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına yorulur.

Rüyada kedi ve maymun görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına delalettir.

Rüyada maymun ve kedi görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun gibi yürümek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, yalnız kalınacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada maymun dövmek acı tecrübeler edineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada maymun oynamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada ağaçta maymun görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments