Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz satmak

Rüyada maydanoz satmak

Rüyada maydanoz satmak hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz satmak gördüyseniz:

  • Sizden istenilenleri net olarak anlayana kadar sorular sormanız gerekebilir.

Rüyada maydanoz satmak sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük maydanoz görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, rahatının bozulacağına inanılır.

Rüyada tarlada maydanoz görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada bir demet maydanoz görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada maydanoz ve nane görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada nane maydanoz ekmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden maydanoz almak maddi yükümlülüklerinin azalacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments