Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz koparmak

Rüyada maydanoz koparmak

Rüyada maydanoz koparmak maddi açıdan zarar edileceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına delalettir.

Rüyada maydanoz koparmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğiniz devam edecek.

Rüyada maydanoz doğradığını görmek kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, güçten düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz aldığını görmek çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada maydanoz satın almak büyük zorluklar yaşayacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına alamet eder.

Rüyada nane maydanoz görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada birine maydanoz vermek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada maydanoz sapı yemek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz bahçesi görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, galibiyetlerinin artacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ekili maydanoz görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments