Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine maydanoz vermek

Rüyada birine maydanoz vermek

Rüyada birine maydanoz vermek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, bunu da herkese ilan edeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada birine maydanoz vermek gördüyseniz:

  • Kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada ekili maydanoz görmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Rüyada çürük maydanoz görmek gelirinin artacağına, istediği başarıya kavuşacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına inanılır.

Rüyada maydanoz almak büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hoş olaylar yaşayacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada maydanoz tarlası görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada marul ve maydanoz görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına tabir olunur.

Rüyada maydanoz yıkadığını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işarettir.

Rüyada maydanoz temizlemek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz ve dereotu görmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments