Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maydanoz aldığını görmek

Rüyada maydanoz aldığını görmek

Rüyada maydanoz aldığını görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına işarettir.

Rüyada maydanoz aldığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabilirsiniz.

Rüyada maydanoz aldığını görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına yorulur.

Rüyada birine maydanoz vermek dost çevrenizin genişleyeceğine, borçlarının kapacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine inanılır.

Rüyada maydanoz toplamak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sağlığını da kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına alamet eder.

Rüyada marul maydanoz görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada maydanoz ve marul görmek yaraların merheminin bulunulacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz demeti görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, şeytana uyacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine alamet eder.

Rüyada maydanoz tarlası görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası maydanoz yemek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments