Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi vazo görmek

Rüyada mavi vazo görmek

Rüyada mavi vazo görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, hasret çekileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, zengin için yoksulluğa işaret etmektedir.

Rüyada mavi vazo gördüyseniz:

  • Yoksa büyük bir fırsatı kaçırmış olabilirsiniz.

Rüyada mavi cam vazo görmek içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi vazo görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada değerli vazo görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada beyaz vazo görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sermayenin harcandığına değeceğine yorulur.

Rüyada vazoya gül koymak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada vazo içinde gül görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada vazoda beyaz çiçek görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada gümüş vazo görmek gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments