Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi uğur böceği görmek

Rüyada mavi uğur böceği görmek

Rüyada mavi uğur böceği görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, içinin huzurla dolacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, hayırla yad etmeye, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada mavi uğur böceği gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı yerine getirmeniz şikayetlerden kurtulmanızı sağlayabilir.

Rüyada mavi uğur böceği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, dünya mallarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada ölü uğur böceği görmek heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına inanılır.

Rüyada siyah uğur böceği görmek yürek yakan biri haline geleceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına yorulur.

Rüyada uğur böceği doğurmak kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayatının da kolaylaşacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada çok sayıda uğur böceği görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada eline uğur böceği almak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uğur böceği görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, istediği projeleri yapamayacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments