Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğur böceği doğurmak

Rüyada uğur böceği doğurmak

Rüyada uğur böceği doğurmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada uğur böceği doğurmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı arttırmanız gerekiyor.

Rüyada uğur böceği doğurmak hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eline uğur böceği almak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada turuncu uğur böceği görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada uğur böceği yemek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Rüyada yerde uğur böceği görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir çok uğur böceği görmek kısmetinin bollaşacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada çok büyük uğur böceği görmek canın sıkılacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada uğur böcekli takı görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments