Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uğur böceği görmek

Rüyada uğur böceği görmek

Rüyada uğur böceği görmek sağlık ve hayır getireceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına delalettir.

Rüyada uğur böceği gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada uğur böceğini öldürmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, bahtın açılacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uğur böceği görmek hasretliklerin bir araya geleceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, işlerin günden güne bozulacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla uğur böceği görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah uğur böceği görmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla uğur böceği görmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Rüyada uğur böceğinin ısırdığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, başarılarının kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada renkli uğur böceği görmek çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına delalet etmektedir.

Rüyada uğur böceği görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments