Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah uğur böceği görmek

Rüyada siyah uğur böceği görmek

Rüyada siyah uğur böceği görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, endişeli durumların son bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah uğur böceği gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada siyah uğur böceği görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işarettir.

Rüyada eline uğur böceği almak yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet eder.

Rüyada uğur böceği yumurtası görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçında uğur böceği görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına inanılır.

Rüyada kafada uğur böceği görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine delalet eder.

Rüyada çok uğur böceği görmek eskisinden de iyi olacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru uğur böceği görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine yorulur.

Rüyada elinde uğur böceği görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments