Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tişört almak

Rüyada mavi tişört almak

Rüyada mavi tişört almak kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, şifaya kavuşacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi tişört almak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Rüyada mavi renk tişört görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkli tişört görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada mavi tişört giydiğini görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada mavi tişört almak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah tişört almak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil tişört giydiğini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tişört satın almak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz tişört almak her şeyin yolunda gideceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments