Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşkını söylemek

Rüyada aşkını söylemek

Rüyada aşkını söylemek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalettir.

Rüyada aşkını söylemek gördüyseniz:

  • Fikirler, ideolojiler, toplumsal olaylar, hümanist yaklaşımlar veya toplum olarak yardımlaşmayı gerektirecek gelişmeler ön plana çıkabilir.

Rüyada aşkını söylemek esenlik bulup, hafifleyeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada aşkına sarılmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, rızkının çoğalacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aşkından ağlamak malının, parasının ve canın güvende olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Rüyada eski platonik aşkını görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, işlerinin bozulacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karşılıksız aşkını görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalet eder.

Rüyada hayatının aşkını bulmak çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına işaret eder.

Rüyada platonik aşkını öpmek zor bir durumda kalacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hayırlı bir eşe alamet eder.

Rüyada platonik aşkına sarılmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments