Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşkından ağlamak

Rüyada aşkından ağlamak

Rüyada aşkından ağlamak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada aşkından ağlamak gördüyseniz:

  • Tutulması zor sözler vermekten kaçının.

Rüyada aşkından ağlamak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, fakir çocukları giydireceğine, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşkını itiraf ettiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşkına sarılmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada aşkını söylemek hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada platonik aşkını görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada hayatının aşkını bulmak sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada hayatının aşkını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşkına karşılık bulmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments