Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşkına sarılmak

Rüyada aşkına sarılmak

Rüyada aşkına sarılmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada aşkına sarılmak gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada platonik aşkına sarılmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına inanılır.

Rüyada aşkına sarılmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet eder.

Rüyada ilk aşkını görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, keyfinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski aşkını görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Rüyada hayatının aşkını bulmak kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada ilkokul aşkını görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada eski platonik aşkını görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına delalettir.

Rüyada aşkına karşılık bulmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bazı sırların açığa çıkacağına, yıkılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments